Sada je: pet svi 07, 2021 11:54 am.

Poątovanje, da bi se mogao/la registrirati, moraą se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izraľavaju miąljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u odrľavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadrľaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuątenog sadrľaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post ąto će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadrľaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavaj obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mrľnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadrľaja kao i bilo kojih drugih sadrľaja koji krąe zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadrľajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, Admina/ica i onih-ako/ąto/kako podlijeľe zakonu]. Admini/ce ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavaą sadrľaj foruma. Kolačići ne sadrľe nikakve osobne podatke i sluľe samo i isključivo za bolji rad foruma. Tvoja e-mail adresa sluľi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz tvoj korisnički račun.

Klikom na "Slaľem se..." potvrđujeą da se slaľeą sa svim gore navedenim kao i da ćeą se istog pridrľavati.
1.Ako se mjesec dana nakon registracije ne pojavite na forumu biti če vam izbrisan acount.2.Vrijeđanje drugih članova je zabranjeno,jedna uvreda se kažnjava sa 3 dana bana.3.Stavljanje uvrjeđujućih avatara se kažnjava sa 10 dana ne mogućnosti stavljanja avataraa.4.Zabranjeno je raditi dupli acount.Ako ga napravite sami čete morati odabrati koji acount da baniramo zauvijek.5.Kada prikupite 1000 postova i 100 bodova možete postati administrator.6.Spamanje se kažnjava sa trodnevnim banom.7.Ako želite postati član našeg tima,pokažite naše radove a mi čemo procijeniti jeste li prihvačeni.8.Kako bi skupili što više bodova,stavljajte svoje radove na forum i pomažite ostalim početnicima.9.Bodove ne dobivate za svaki post nego ih možete dobiti sa svojim trudom i radom,a ako čete kršiti neka pravila dobiti čete minus bodove.